Pricelist – Produk Garden of Eden, Serum Semulajadi Untuk Kecantikan Kulit

garden-of-eden-malaysia-price

garden-of-eden-malaysia-price

Mencari produk penjagaan kulit Garden of Eden? Kami menjual pelbagai produk serum semulajadi seperti Rosa T, Rosa E, Natur E, Rosa T facial cleaner, Jojo E dan banyak lagi.

Harga Produk Garden of Eden

 

harga-garden-of-eden-malaysia

[box type=”info”] Harga yang dipaparkan adalah termasuk GST 6%. Untuk pembelian dalam jumlah yang besar atau harga produk termasuk shipping menggunakan Pos Laju, boleh hubungi kami untuk quotation harga.

Whatsapp/Telegram : 01119467121 atau boleh PM kami di Facebook untuk order.[/box]

Garden of Eden Rosa T Facial Cleanser – pencuci muka untuk mencegah jerawat dan mengurangkan kulit berminyak. Percuma Rosa T Acne Gel pek kecil (edisi terhad). Bahan utama Tea Tree Oil, Paraben-free dan SLS-free.

Harga : RM22

Garden of Eden Rosa T Triple Action Acne Serum – serum semulajadi untuk mengurangkan jerawat dan parut jerawat serta merawat kulit kering. Bahan utama Pure Tea Tree Oil, Rosehip Seed Oil, Natural Vitamin E.

Harga : RM40

Garden of Eden Natur E Scar Serum – serum untuk mengurangkan kesan parut jerawat, parut chickenpox, parut kemalangan serta merawat kulit dan tumit yang merekah. Bahan utama vitamin E 4000 IU.

Harga : RM40

Garden of Eden Rosa E Pigmentation Serum – membantu merawat masalah kulit jeragat dan mengurangkan kedutan pada kulit akibat penuaan sebelum usia. Bahan utama Rose Hip Seed Oil, Natural Vitamin E dan Grape Seed Oil.

Harga : RM40

Garden of Eden Jojo E – merawat stretch mark dan merawat kulit yang kering serta kusam. Sesuai untuk kegunaan wanita baru bersalin. Bahan utama Jojoba Oil. Safflower Oil, Natural Vitamin E dan Grape Seed Oil.

Harga : RM42

garden of eden grape e serum malaysia

Garden of Eden Grape E – mencegah penuaan pramatang (premature aging) yang disebabkan sinar UV dan tekanan persekitaran. Menyubur, melindungi dan melembab kulit untuk kekal muda. Bahan utama Minyak Biji Anggur (Grape Seed) dan Vitamin E semulajadi.

BACA :  Harga Ezerra Cream, Ezerra Lotion, Ezerra Ointment

Harga : RM40


Kenapa anda perlu gunakan produk Garden of Eden?

 

✓ Produk berkualiti, packaging menarik

✓ Harga berpatutan, mampu dimiliki golongan remaja, student dan dewasa

✓ 100% kandungan berasaskan bahan semulajadi daripada tumbuhan

✓ Mempunyai logo HALAL daripada JAKIM


Whatsapp/Telegram : 01119467121 atau boleh PM kami di Facebook untuk order.

LIKE facebook INTEGRA PHARMACY untuk pelbagai produk menarik.

Facebook Comments

🎥 SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL 💕

 realme watch malaysia

REALME WATCH MALAYSIA 💯 - MODERN, CLASSY, AFFORDABLE 👌🏼

iphone se 2020 malaysia price

🔥The new iPhone SE, Only RM1999! 🔥