Vitamin Lysine Tambah Selera Makan Kanak-Kanak (Appeton, Champs, Shine)

appeton lysine tambah selera makan

Masalah kurang selera makan yang dialami sebahagian kanak-kanak boleh menganggu proses pembesaran. Apabila kurang makan, zat dan nutrien penting untuk pembesaran tidak mencukupi dan boleh menyebabkan kurang sihat, kurang tenaga (mudah letih) dan berat tidak naik.

Lysine beserta vitamin C dan Multivitamin merupakan pemakanan yang sesuai untuk meningkatkan kembali selera makan bagi kanak-kanak dan meningkatkan tahap kesihatan mereka. Terdapat pelbagai produk mengandungi Lysine dan di Integra Pharmacy, kami memilih produk di antara yang terbaik dengan harga yang sangat berpatutan.

Continue reading →

Harga Ubat Parut – Dermatix, Bio-Oil, Hiruscar, Strivace, Scar Serum, Mederma

harga dermatix ubat parut

Adakah anda mencari produk terbaik untuk menghilangkan parut jerawat, parut akibat luka, parut pembedahan, kemalangan, atau terkena api ? Atau anda mencari produk yang boleh hilangkan ‘stretch mark’ selepas bersalin? Kami menjual produk-produk yang mempunyai ‘recognition’ yang bagus di pasaran dan terbukti berkesan.

Tip : Ubat parut paling effective bagi kesan parut baru. Bagi parut lama (lebih 3 bulan) anda perlu sapu ubat parut secara berterusan, sekurang-kurangnya dua kali sehari untuk menampakkan kesan yang positif.

Continue reading →

Supplement Untuk Wanita Mengandung – Senarai Harga

harga iberet folic

Wanita mengandung amat digalakkan untuk mengambil supplement tambahan dari awal pregnancy sehingga lah melahirkan anak. Supplement tambahan membekalkan Iron, Folic, B Complex, Multivitamin untuk improve – kan  kesihatan bayi dalam kandungan. Jika anda ingin mendapatkan supplement untuk wanita mengandung, boleh dapatkan di Integra Pharmacy – boleh beli untuk isteri, kaum keluarga, rakan-rakan atau untuk kesihatan diri sendiri. 😀

Continue reading →