Harga Ubat Parut – Dermatix, Bio-Oil, Hiruscar, Strivace, Scar Serum, Mederma

harga dermatix ubat parut

Adakah anda mencari produk terbaik untuk menghilangkan parut jerawat, parut akibat luka, parut pembedahan, kemalangan, atau terkena api ? Atau anda mencari produk yang boleh hilangkan ‘stretch mark’ selepas bersalin? Kami menjual produk-produk yang mempunyai ‘recognition’ yang bagus di pasaran dan terbukti berkesan.

Tip : Ubat parut paling effective bagi kesan parut baru. Bagi parut lama (lebih 3 bulan) anda perlu sapu ubat parut secara berterusan, sekurang-kurangnya dua kali sehari untuk menampakkan kesan yang positif.

Harga Ubat Parut

[box type=”info”] Harga yang dipaparkan adalah termasuk GST 6%. Untuk pembelian dalam jumlah yang besar atau harga produk termasuk shipping menggunakan Pos Laju, boleh hubungi kami untuk quotation harga.

Whatsapp/Telegram : 01119467121 atau boleh PM kami di Facebook untuk order.[/box]

harga dermatix ubat parut

Dermatix Ubat Parut – terbukti secara klinikal untuk menghilangkan parut serta memudarkan parut berwarna gelap atau kemerah-merahan pada kulit. Juga menghilangkan kegatalan dan rasa tidak selesa pada kawasan yang berparut. Boleh digunakan di muka atau badan.

Harga : RM45.50 (Dermatix kecil saiz 7g) | RM62 (Dermatix besar saiz 16g)

 

Bio-Oil Ubat Parut – pakar penjagaan kulit untuk masalah parut, regangan kulit (stretch mark), warna kulit tidak sekata (uneven skin tone), penuaan kulit (aging skin) dan kulit kering. Boleh digunakan untuk kulit sensitif dan boleh dipakai pada muka dan badan.

Harga : RM36.50 (Bio-Oil 60ml) | RM50.90 (Bio-Oil 125ml)

Hiruscar Post Acne – gel ubat parut untuk menghilangkan parut jerawat dan kesan parut hitam (dark marks).

Hiruscar Gel – ubat untuk menghilangkan kesan parut akibat luka-luka kecil dan sebagainya.

Harga : Hiruscar Post Acne RM41 | Hiruscar Gel For Scars RM19.50

BACA :  Harga Ubat Batuk Hurix's Gamat Madu Plus & Ubat Batuk Prospan

 

harga-garden-of-eden-malaysia

Garden of Eden Natur E Scar Serum – serum untuk mengurangkan kesan parut jerawat, parut chickenpox, parut kemalangan serta merawat kulit dan tumit yang merekah. Bahan utama vitamin E 4000 IU.

Harga : RM40

Garden of Eden Rosa T Triple Action Acne Serum – serum semulajadi untuk mengurangkan jerawat dan parut jerawat serta merawat kulit kering. Bahan utama Pure Tea Tree Oil, Rosehip Seed Oil, Natural Vitamin E.

Harga : RM40

harga strivace ubat parut

Strivace Kids Gel for Scar – ubat parut yang sesuai untuk kanak-kanak seperti parut luka-luka kecil, melecur, gigitan serangga, chickenpox dan sebagainya.

Harga : RM15

harga garden of eden jojo e

Garden of Eden Jojo E – serum untuk hilangkan stretch mark dan mengatasi masalah kulit kering.

Harga : RM42

harga hilak plus ubat parut

Hilak Plus ubat parut yang mengandungi silicone. Digalakkan untuk parut akibat kemalangan, pembedahan dan terkena api. Boleh digunakan pada muka dan badan. Ia merupakan alternatif kepada Dermatix Ultra yang juga mengandungi silicone.

Harga : RM60

harga cosmoderm krim vitamin e parut

Cosmoderm Vitamin E Cream merupakan krim berasaskan Vitamin E dan Rosehip Oil yang berkesan untuk parut jerawat, parut pembedahan, sunburn, stretch mark dan kulit kering. Boleh digunakan pada muka dan badan.

Harga : RM28


Whatsapp/Telegram : 01119467121 atau boleh PM kami di Facebook untuk order.

LIKE facebook INTEGRA PHARMACY untuk pelbagai produk menarik.

Facebook Comments

🎥 SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL 💕

 realme watch malaysia

REALME WATCH MALAYSIA 💯 - MODERN, CLASSY, AFFORDABLE 👌🏼

iphone se 2020 malaysia price

🔥The new iPhone SE, Only RM1999! 🔥